Tisková zpráva: Společnost DATASYS oznámila nového generálního ředitele

Praha, 1. září 2023 – Společnost DATASYS, přední poskytovatel IT řešení a služeb, potvrdila jmenování nového generálního ředitele. Martin Novák přebírá pozici generálního ředitele od odcházející Martiny Ungrové, která bude nadále působit ve společnosti jako jednatelka. Tato změna vedení bude účinná od 1. září 2023.

Martin Novák má bohaté zkušenosti v oboru a přináší na své nové postavení dlouholeté znalosti a odbornost z pozice obchodního ředitele DATASYS. „Mým hlavním cílem je pokračovat v růstu a inovacích, které jsou základními hodnotami společnosti. Spolu s týmem DATASYS budeme dále posilovat naši pozici na trhu a poskytovat našim zákazníkům nejlepší možné, dnes už nejen IT řešení.“

Martina Ungrová se bude od 1. září 2023 věnovat společnosti SUNNYWATT GROUP a.s., zaměřené na obnovitelnou energii. „Jsem ráda, že se budu nadále a současně více věnovat našemu sesterskému podniku SUNNYWATT. Věřím, že Martin bude vynikajícím nástupcem a společnost DATASYS bude pokračovat ve svém úspěšném růstu,“ uvedla Martina Ungrová.

Společnost DATASYS je připravena pod vedením Martina Nováka pokračovat ve svém poslání poskytovat prvotřídní IT řešení a služby svým zákazníkům.